Stikkord

,

Spotter har blitt mer og mer populært, og i dag kan man ha spotter i stort sett alle rom. Spotter i tak er ikke bare populært som privatbruk, men flere og flere restauranter, klesbutikker osv, bruker dette som belysning. Spotter i tak har et godt lys, de er lette å justere mot noe spesifikt og i tillegg kan man installere dimmere, så man enkelt kan justere lysets styrke. Trenger du god belysning ved garasjen eller ved inngangspartiet, er spotter i tak det perfekte valg. Har du innebygd veranda og trenger belysning, er spotter i tak et godt valg, og man kan også gjøre om spottene til en slags stjernehimmel ved å kjøpe mindre spotter. Hvem kunne vel ikke tenke seg å sitte ute på verandaen en sen lørdagskveld i overskyet vær, og ha en stjernehimmel rett over seg?

Det er vel egentlig ikke noe negativt å si om spotter i tak, og i tillegg kan man få dimbar LED til spottene. Men hva er egentlig så bra med dimbar LED?

Fordelene ved dimbar LED belysning

LED belysning har mange fordeler, da det blant annet er en belysning med 90% energibesparelse. Den inneholder ingen UV-stråler eller kvikksølv, og kan dermed kastes i vanlig restavfall. LED belysning har også lengere levetid enn en vanlig glødelampe. LED pærer blir da heller ikke like varm, som glødepærer faktisk gjør. Man sparer derfor også penger ved å velge LED belysning. Vi kan derfor kun se positive sider ved å velge dimbar LED til spotter i dag, da man ikke bare har en energibesparelse på 90% ved å ha LED pærer, men man kan i tillegg dempe lyset etter behov, som igjen gjør at man sparer strøm.

Dimbar LED er kanskje den beste løsning hvis man både vil ha i pose og sekk. Du får godt lys, samtidig som du sparer miljøet, og du kan justere lyset etter eget ønske. Spotter i taket er en god løsning hvis du ikke klarer å bli enig med mannen om det skal henge en lysekrone på verandaen eller en hvit kjedelig taklampe. Spotter i tak passer til alle type stilarter, i hvilket som helst rom. Enten om du skal ha ny belysning på badet eller nede i kjelleren. Spotter i tak er også perfekt til barnerommet, da man unngår at ting som kosedyr eller andre lange lekegjenstander, blir hengende fast i taklampene. Her er også dimbar LED perfekt, hvis husets fireåring er redd for mørket, og man enkelt kan justere lyset til det laveste, så minstemann kan sovne inn trygt og godt. Spotter i inngangspartiet er også perfekt, hvis man for eksempel venter svigermor på besøk, som begynner å se dårlig, og man da kan justere lyset litt sterkere enn normalt. Skal du ha en romantisk middag ute på verandaen med kona, kan du justere lyset ned til det romantiske med dimbar LED.

Reklame