Stikkord

Det finnes mange forskjellige måter å øke sikkerheten på. En av de veldig effektive, billige og også veldig enkle løsninger er å montere en ekstralås. En ekstralås er, som navnet sier, helt simpelt en ekstra lås som monteres i ytterdøren. Denne bidrar til å øke sikkerheten på flere forskjellige måter. Først og fremst blir døren selvfølgelig mye vanskeligere å bryte opp siden det nå er to låser. En ekstralås i høy kvalitet er dirkesikker som øker sikkerheten enda mer. Derfor blir det mye vanskeligere for ubudne gjester å komme seg inn gjennom ytterdøren når den er låst, og slik kan du stoppe innbruddstyver.

Du kan selvfølgelig være så uheldig at tyvene går tilgang til eiendommen gjennom en annen inngang. Det kan for eksempel være et vindue som ikke er sikret godt nok. I denne situasjonen er ekstralåsen igjen med til å minske konsekvensen av dette. Tyvene må nemlig finne en alternativ utgang når de ikke kan bruke ytterdøren, og derfor blir det mye vanskeligere for de å få med seg store tyvekoster som TV, møbler og lignende. Derfor kan en ekstralås i ytterdøren også sikre at kostnadene for deg blir mindre i det tilfelle at innbruddstyvene likevel skulle få tilgang.

En ekstralås i ytterdøren er synlig for alle som ser døren, og derfor er den med til å sende et tydelig signal om at boligen er godt sikret, at døren er vanskelig å dirke opp, og at du har fokus på sikkerhet generelt. Det har ofte den effekten at ubudne gjester ikke engang vil forsøke å få tilgang til eiendommen fordi det er for risikabelt. Slik kan en ekstralås faktisk skremme bort ubudne gjester, og slik sikre at du unngår innbrudd. På den måten er en ekstralås i ytterdøren med til å øke sikkerheten i eiendommen på flere forskjellige måter.

 

Kontakt din låsesmed i dag

En ekstralås er noe som monteres av din låsesmed. En låsesmed er spesialist i sikkerhet og låser, så de kan hjelpe deg gjennom hele prosessen fra start til slutt. Første trinn er selvfølgelig å finne ut om en ekstralås er den riktige løsningen for deg. Det kan være forskjellige faktorer som spiller inn, og det er låsesmedens jobb å hjelpe deg med å finne ut hva som er optimalt for deg. Din låsesmed skal gi deg personlig og profesjonell rådgivning og sikre at du får en skreddersydd service som passer til dine behov, forventninger og ditt budsjett.

Når dere har tatt beslutningen, så klarer din låsesmed selve monteringen av låsen. Det finnes flere forskjellige typer låser, og de kan monteres på flere forskjellige måter. Derfor er det viktig å ha en erfaren låsesmed som kan hjelpe deg med å ta det riktige valget. Låsen monteres i forbindelse med den allerede eksisterende låsen, og slik har den altså ikke eget dørhåndtak. Det gjør det til en relativt enkel og rask oppgave, som samtidig er billig for deg som kunde, og som ikke krever at du skifter ut døren eller lignende. Skulle det på noe tidspunkt oppstå problemer med din ekstralås så kan du selvfølgelig også kontakte din låsesmed for å få utført service. Da sikres det at alt fungerer som det bør.

Ønsker du å forbedre sikkerheten i din bolig, så kan du kontakte din lokale låsesmed i dag for å ta en uforpliktende snakk. Husk på at en ekstralås kan være en effektiv løsning for både private og bedrifter, borettslag og offentlige institusjoner, så alle typer forskjellige kunder kan ha gavn av å montere den. Så kan du oppleve en større sikkerhet i hverdagen og føle deg mer trygg i eiendommen fremover.

Reklame