Stikkord

, , , ,

En takvifte med lys er to i en. Man får både lampe og vifte i ett. Hva er vel ikke mer økonomisk, plassbesparende og praktisk enn det? I min bolig har jeg flere av dem. På soverommet har jeg en takvifte fordi det er godt å kunne gjøre soverommet svalt en varm sommernatt. Takvifter med lys passer over alt og til hver anledning. Takviften med lys på mitt soverom er stor og er et blikkfang. Jeg syns den er fin og se på, men ikke minst gjør den soverommet mitt til et behagelig sted å være. Jeg kan slappe av, lese favorittboken min i godt lys og omgi meg med frisk luft til enhver tid.

På kjøkkenet har jeg også en takvifte med lys. Denne takviften bruker jeg ofte når jeg lager mat. Den fordeler luften jevnt i rommet og hjelper meg med å unngå intens stekelukt om jeg lager middag. Lampen i takviften med lys er også praktisk når jeg lager mat. Jeg kan se detaljer og det bidrar til at hygienen på kjøkkenet er god fordi den er sterk og gjør at alt blir klarere.

Det er ikke bare på soverommet og i kjøkkenet jeg har skaffet meg en takvifte med lys. Jeg har også plassert to stykker inne i stuen. En takvifte har jeg over spisebordet, mens en annen har jeg over salongen. Jeg bruker dem ofte som både lampe og vifte, men noen ganger benytter jeg meg bare av enten lampen eller takviften. Er det for eksempel kaldt ute og man heller ønsker et varmt og godt innemiljø kan man bare skru på lampen. Denne avgir et godt, solig og praktisk lys som skaper en hyggelig atmosfære. Er det derimot varmt og hett utenfor, og man trenger luft og et mer kjølig miljø, setter jeg ofte kun på takviften.

Takvfiter og takvifter med lys for alle

Jeg har fått mange komplimenter for valget av takviftene med lys. Takviftene fungerer som boligens røde tråd, fordi de finnes i de fleste rommene mine. Min gjester sier også at det alltid er en behagelig temperatur og god luft hjemme hos meg, og flere har blitt så inspirert at de også har skaffet seg en takvifte med lys til sin bolig. Noen har skaffet seg de samme takviftene med lys som meg, mens andre har gått for noen nye, mindre og mer trendy. Det som er gøy er at takvifter med lys finnes i alle slags varianter.

Reklame